De Wissellijst

Levering en afhaaldagen:

Voor maandag besteld a.s. woensdag
Voor dinsdag besteld a.s. donderdag
Voor woensdag besteld a.s. vrijdag
Voor donderdag besteld a.s. maandag
Voor vrijdag besteld a.s. dinsdag

Gratis verzenden v.a. € 35.00

Telefoon : 0578 - 693267  
Email : info@dewissellijst.nl  
  Winkel » Privacy verklaring Mijn Account  |  Inhoud Winkelwagen  |  Afrekenen   
Categorie├źn
Selecteer gewenste lijstmaat
Nieuwe Producten meer
Passepartout 40 Licht/creme structuur
Passepartout 40 Licht/creme structuur
Informatie
Contact
Betaalwijze
Verzendkosten en afhalen
Privacy verklaring
Veel Gestelde Vragen
Algemene Voorwaarden
Levering/Orderstatus
Links
Header overige
Header vakantie einde
Betaalmethoden
Betalen met iDeal.
Betalen via het PayPal systeem: Credit Card en Paypal gebruikers.
Privacy verklaring

Privacy verklaring

Deze pagina heeft tot doel u te informeren over de manier waarop De Wissellijst omgaat met uw persoonsgegevens.

Persoonsgegevens
Persoonsgegevens zijn gegevens die herleidbaar zijn tot een "ge´dentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon". Dat betekent dat de naam van een persoon op wie de gegevens betrekking hebben bekend is, dan wel dat die persoon kan worden achterhaald. Een voorbeeld van een persoonsgegeven is een naam van een persoon, een huisadres of een e-mailadres.
Als u op deze website een of meerdere producten bestelt, wordt u gevraagd om een aantal persoonlijke gegevens in te vullen, zoals naam, e-mailadres, afleveradres en gegevens om uw betaling te kunnen verwerken. Deze persoonsgegevens worden alleen gebruikt om uw bestelling af te handelen.
Voor alle verwerkingen van persoonsgegevens geldt, dat alleen de gegevens gebruikt worden die u zelf actief achtergelaten heeft. De gegevens worden nooit aan derden ter beschikking gesteld of gebruikt voor andere doeleinden dan waarvoor u ze heeft verstrekt.

Wet bescherming persoonsgegevens (WBP)
Bij het verwerken van persoonsgegevens wordt de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) gevolgd. Deze wet helpt de privacy van burgers te beschermen. De WBP is onder andere van toepassing op gegevens die verwerkt worden via websites. Dit betekent dat ook persoonsgegevens die via internet worden verzameld, bewaard en gebruikt, onder deze wet vallen.

Verwijdering persoonsgegevens
Indien u dit wenst kunt u op ieder moment uw persoonsgegevens van onze website laten verwijderen. U kunt ons hiervan via een e-mail op de hoogte stellen. U ontvangt dan een bevestiging dat uw persoonsgegevens zijn verwijderd.

Ga verder
Winkelwagen meer
0 voorwerpen
Snel Zoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het product te vinden.
Geavanceerd Zoeken
Passe-partout specialist.
passepartouts
Reviews.

Catalog RSS